Klistermærke Pap 5 cm

Klistermærke til markering af pap affald.

kr. 16,00 Ekskl. moms

Varenummer 609 Kategori

Beskrivelse

Pap klistermærke 5×5 cm til sortering

Sorteringen skal være den samme uanset om du befinder dig på arbejde, hjemme, i sommerhus eller i det offentlige rum – Derfor har Dansk Affaldsforening i samarbejde med KL og Miljøstyrelsen lavet Det fælles piktogramssystem. Det består af en række piktogrammer, der tydeligt forklarer, hvor det enkelte stykke affald hører til. Affald skal ses som en ressource, der kan genbruges både for økonomien og miljøets skyld.

Vinylklistermærker til udendørs brug af polyetylen. Disse vinylklistermærker er med permanent klæb, og skal monteres på rene, plane og glatte overflader.

 

Affaldssortering for alle

Indtil nu har affaldssorteringen været op til den enkelt af vores 98 kommuner i landet. Nogle kommuner har brændt det meste affald af. Andre har sorteret flittigt. Affaldssortering giver mulighed for at genanvende alle de utroligt nyttige materialer, affald består af. Samtidig er CO2-udslippet langt mindre ved produktion med genanvendt materiale i forhold til at producere i nyt råmateriale. Hvis alle danskere sorterer alt husholdningsaffald frem for at sende det til forbrænding, vil miljøet årligt blive sparet for 589.000 tons CO2-udledning. Det svarer til den totale udledning af CO2 for 70.000 danskere – eller CO2-udledningen ved afbrænding af mere end 200.000 tons kul. Derfor er det også essentielt, at producenter er bevidste om, at producere og designe emballager, der begrænser ressourceforbruget og øger genbrugen og genanvendelsen. I dag er det kun 8 pct. af virksomheder, der sorterer plast og kun 5 pct. sorterer madaffald. Der er klart plads til forbedring, og den kan starte hos Jer, hvis i ønsker det.

 

Hvor skal jeg sætte mine klistermærker?

Placér helst dit Pap klistermærke til sortering, så man ikke kan undgå at se dem, når man smider noget ud. Det gør sorteringen lettere for alle, der benytter affaldsspandene. På vores GreenCare skabe, sætter vi dem fx ved indkasthullet, så det er let at orientere sig, hvilken pose affaldet hører til. På den måde, bidrager man til, at mere affald bliver sorteret korrekt og har mulighed for at blive genanvendt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket