Gul mark med endeløs pose

Bæredygtighed

– hele vejen fra naturen og hen til dig…

Om os

Vi har hjulpet virksomheder med at skære ned på plast siden 2019

GreenUs er et 100% dansk ejet firma beliggende i Roskilde, som producerer og forhandler CO2 besparende affaldsløsninger, hvorfor alle produkter er produceret i enten Danmark eller Sverige.

Vi følger med tiden, og tilbyder derfor et bredt udvalg af CO2 besparende alternativer til allerede eksisterende affaldsløsninger. Vi brænder så meget for denne del, at vi selv designer, udvikler og producerer alle vores sorteringsskabe, ofte i tæt samarbejde med kunden, og tilpasset dennes ønsker og behov.

Alle vores skabe bliver produceret i FSC-certificeret europæisk træ med tanke på miljøet. Affaldsbeholderne udstyres med pictogrammer fra Det Fælles Piktogramsystem, der er udviklet af bl.a. Dansk Affaldsforening for at sikre højere grad af genanvendelse ved genkendeligheden.

GreenUs tilbyder den reneste og mest miljøvenlige håndtering af affald samt nøje udvalgte miljøvenlige engangsartikler. Vores mål er at hjælpe danske virksomheder mod en mere miljøvenlig profil på samme måde, som danskerne er blevet mere miljøbevidste ved private indkøb.

GreenUs ApS gør en aktiv indsats for miljøet. Vi sikrer os at alt træ vi bruger i produktion af skabe opfylder EU’s EUTR krav mod handel med illegalt træ. Alle vores træprodukter er CoC certificeret i FSC og PEFC. Disse to forskellige certificeringsordninger medvirker til, at sorteringsskabe leveret af GreenUs er bæredygtige. På den måde kan man som kunde hos GreenUs være helt tryg og have samvittigheden i orden, når man handler med os. 

 

 

Se med i videoen

Få en renere affaldsløsning idag.

Læs hvad Sjællandske Nyheder skriver om GreenUs ved at trykke på avisen:

Læs hvad Rødovre Lokal Nyt skriver om GreenUs ved at trykke på avisen (side 32):

Vores hold

GreenCare 4
GreenCare 5 åben
Affaldsstativ Stand Mini med klar standard pose