Håndklæderulle Midi 2-lag, genbrug

Håndklæderulle med hylse, 2 lag, 450 ark pr. rulle

Produceret i 100% genbrugsfiber, fra tidligere drikkevarekartoner.

Miljømærket med EU-blomst samt FSC-certificeret for ansvarligt skovbrug.

6 ruller pr. pakke.

Mål:

Længde 112,5 meter

Diameter 178 mm

Bredde 200 mm

kr. 212,00 Ekskl. moms

Varenummer 70001 Kategori

Beskrivelse

Håndklæderulle midi 2-lag genbrug

Papir håndklæderulle midi 2-lag er behagelige og praktiske efter håndvask eller til aftørring. Disse håndklæderuller skiller sig ud fra andre ved at være produceret i genbrugt papirmateriale fra produkter, der ellers er svære at genanvende – nemlig drikkevarekartoner, der indeholder flere forskellige materialer i en tæt konstruktion. Denne konstruktion er svær at skille ad igen. Hvis ikke man kan dele brugte produkter i rene råvarer, ender disse konstruktioner bare i restaffald og brændes af. Det er slut nu, med EcoNatural serien fra Lucart.

 

Drikkevarekartoner bliver til papir og dispensere

EcoNatural er det innovative PAPER + DISPENSER-system, der giver nyt liv til drikkevarekartoner. Takket være en innovativ teknologi adskilles komponenterne i drikke-vareemballager.

Fra cellulose skabes Fiberpack®, hvoraf der produceres papir, og fra aluminium og polyethylen fremstiller Al.Pe.® det nye råmateriale til fremstilling af dispensere.

EcoNatural serien består af mere end 20 varianter, og dækker de fleste aftørringsbehov. Vi vil løbende udvide vores sortiment.

Alle produkter i EcoNatural serien er FSC mærket og EU blomst mærket.

EU -Blomsten er det officielle europæiske miljømærke. Licens til mærkning tildeles produkter, der opfylder en række kriterier og som er blandt de miljømæssigt bedste inden for den pågældende produktgruppe.

FSC – ansvarligt og bæredygtigt skovbrug

FSC certificeret pap sikrer et økonomisk, socialt og miljømæssigt bæredygtigt brug af verdens skove. Tallerkenen er lavet i pap fra træer, som vi ikke har ubegrænsede mængder af på kloden. FSC mærket og certificeringen sikrer, at træet, der fældes og bruges hele vejen fra savværket og ud til det endelige produkt i webshoppen, kommer fra en bæredygtig skov. Der fældes ikke flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Det er med til at sikre en mere bæredygtig fremtid, hvor der tages hånd om verdens dyre- og planteliv. Desuden opretholdes biodiversiteten i og omkring skovene.

Send et signal med FSC mærkede håndklæderuller

Valget om at købe produkter med FSC certificering er at tage ansvar for verdens skove. Det er også en muligheden for at sende et signal om bæredygtigt og ansvarligt indkøb. Det lille, men vigtige FSC-mærke på produkterne sender et positivt signal både til medarbejdere og kunder. Ud over at passe på træerne og biodiversiteten, sørger FSC også for at tilgodese de lokales meninger i områderne i og omkring skovene. Desuden sikrer FSC sig at de mennesker, der arbejder i skovene er uddannede, har det rigtige sikkerhedsudstyr og får en ordentlig løn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket