GreenCare Maxi 2 kantinevogn

GreenCare Maxi 2 kantinevogn er designet til kildesortering af affald i store rum, og har monteret hjul under, hvoraf de 2 forreste er med bremse.

Der er mulighed for at kombinere modul skabene, der indeholder 1-4 indkast. De kan anvendes i store rum indendørs, som fx haller, kantiner, konferencelokaler m.m.

For at gøre det lettere at sortere anbefaler vi mærkater fra Det fælles piktogramsystem udviklet af Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen.

Alle vores stativer kan benytte Longopac posen, der findes i forskellige størrelser, styrker og farver. GreenCare Maxi er designet for Maxi affaldsposen, der kan indeholde ca. 14.800 liter affald pr. pose – posen findes desuden i et materiale, der er 100% komposterbart til madaffald.

Skabene produceres i Danmark i materialerne melamin og højtrykslaminat. Standard farverne er mørk grå og hvid. Ved ønske om andre farver, kan disse bestilles på mail sp@greenus.dk.

Ca. Mål:

Højde 900 mm

Bredde 1100 mm

Dybde 600 mm

Indkast 350×350 mm x2

 

Passer til affaldsposer i størrelse MAXI.

OBS: Alle skabe leveres uden poser. Poser kan tilkøbes HER.

kr. 10.195,00 Ekskl. moms

Varenummer 50009-5 Kategori

Beskrivelse

GreenCare Maxi 2 kantinevogn

Affaldsskabet er designet til professionelle forbrugere for optimering af daglig affaldshåndtering og affaldssortering. Det er et mere hygiejnisk, effektivt og klimasmart affaldssystem sammenlignet med traditionelle affaldsposer. GreenCare Maxi 2 kantinevogn har et stilrent design, som passer ind i de fleste offentlige store rum.

Skabet er designet med ekstra store indkast, som gør det let og effekivt for mange mennesker at tømme rester fra tallerkner ned i, uden at ramme ved siden af.

Hygiejnisk:

 • Lukning og poseskift sker fra ydersiden, så man ingen kontakt har til affaldet.
 • Spildes der i åbningen, følger det med ned på indersiden i næste pose.
 • Let at rengøre

Effektivt:

 • Maxi stativerne monteres med op til 160 m lang pose kassette.
 • Altid en ny pose på plads.
 • Altid forseglede poser.
 • Hurtige poseskift – spar tid.
 • Variabel posestørrelse giver fleksible tømnings intervaller.

Klimasmart:

 • Longopac posemateriale produceres i 3-lags polyethylen, hvilket giver lavt forbrug af råmateriale samtidig med en høj styrke.
 • 70% mindre plast i gennemsnit – sammenlignet med traditionelle affaldssække.
 • Longopac findes også i certificeret kompostérbar bioplast.
 • Variabel posestørrelse giver altid fyldte poser.
 • Uafhængige livscyklusanalyser viser udledning af mindre end ⅓ kuldioxid sammenlignet med traditionelle affaldsposer.
 • Kunder kan få udregnet deres miljøbesparelse i CO2-kalkulator. Ved ønske om udregning, kontakt os gerne for nærmere. Kan med fordel anvendes i samlede beregninger af virksomhedens reduktioner af CO2-udledning.

 

Tilbehør for GreenCare Maxi 2 kantinevogn

Tilbehør, der kan tilkøbes, er, sikkerhedskærer som erstatning for saks, maxi affaldspose standard, maxi affaldspose bionedbrydelig. Maxi kantinevognene anvendes til kildesortering. For at gøre det lettere at sortere, anbefaler vi mærkater fra Det fælles piktogramsystem udviklet af Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen.

Design og produktion af affaldssystem foregår i Sverige og Danmark. Innovativt produkt med fokus på praktik, effektivitet og miljø.

 

GreenUs anbefaler at bruge den lækre og stilrene GreenCare Maxi 2 kantinevogn i mange forskellige placeringer med pladsen til det: Haller, kantiner, konferencelokaler, koncertfaciliteter, indkøbscentre, storcentre, hoteller, plejehjem, kontorbygninger, skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket