Smoothie sugerør plantestrå jumbo

Sugerør af stilken fra en plante – naturens egne sugerør med en større diameter, perfekt til fx smoothies, milkshakes m.m.

100% plastikfri – 100% kompostérbare

250 stk. pr. pakke.

Mål:

Længde 200 mm

Diameter 5-7,5 mm (naturlige forskelle i diameter forekommer)

 

OBS: Leveringstid 2 uger.

kr. 249,00 Ekskl. moms

Varenummer 60012 Kategorier ,

Beskrivelse

Smoothie sugerør af plantestrå jumbo størrelse

Smoothie sugerørene af stilken fra en plante bliver ikke bløde i en drink som papirsugerør, kræver ikke opvask som fleregangs sugerør og er fuldstændig naturlige og kan smides ud med madaffaldet. Lettere og mere naturligt bliver det ikke. Smoothie sugerør ser også flotte ud i en drink og brugen af dem sender signalet om at undgå plast, hvor det i hvert fald er muligt at finde gode alternativer. Tykkelsen på stilken gør, at det er et godt komposterbart alternativ til plastiksugerørene i smoothies, slushice, milkshakes og drinks.

Jumbo sugerøret er fra en stilk med tykkere vægge og større diameter end hvedesugerørene, men de er ligeså allergivenlige. Hvilken plante, der ligger stilk til jumbo sugerøret, er en produktions hemmelighed.

Smoothie sugerøret egner sig til engangsbrug – uden dårlig samvittighed. Smid gerne strået i den grønne biopose efter brug.

Kun de bedste strå bliver udvalgt og skåret til i den rette længde for sugerøret. Der er aldrig to sugerør, der er ens, pga. den naturlige variation i planterne.

Stråene gennemgår en rensningsprocess. Der tilføres ingen kemikalier, overfladebehandlinger eller tilsætningsstoffer under fremstillingen af sugerørene. Efter rensningen tørres stråene i et kommercielt tørringssystem beregnet til fødevarer for at tørre og sterilisere stråene. Til sidst gennemgår sugerørene et nøje kvalitetstjekket og bliver håndpakket i plastfrie pap æsker.

EU-Parlamentet forbyder engangsplast i 2021

Senest i 2021 forbydes bl.a. engangssugerør af plastik. Skift allerede plastiksugerør ud idag med hvedestrå sugerør. Det er det bedste engangs alternativ, og støtter samtidig nogle små gårde med ekstra økonomi og arbejdspladser. Målet med forbudet mod engangsplast er, at vi skal genanvende mere. For at vi kan genanvende mere, kræver det både at producenter tager ansvar for valg af materialer, at vi alle sorterer vores affald, og at affaldsbehandlerne håndterer affaldet mest hensigtmæssigt ud fra EU’s affaldshieraki. Baggrunden for forbudet er, at ifølge EU Komissionen er mere end 80% af alt havaffald plast. De engangsplast produkter, der omfattes af forbuddet udgør 70% af alt havaffald. Ved at forbyde disse produkter kan man i hvert fald komme en stor del af problemerne ved plast havaffaldet til livs. Det er til gavn for dyrene i havet, også dem der er en del af vores fødekæde, som fisk og skaldyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket