Paptallerken FSC WB-belagt Ø18 cm

Tallerken i pap med vandbaseret lak.

FSC-certificeret (ansvarligt skovbrug).

100 stk. pr. pakke.

Mål:

Diameter 180 mm

DKK 99,00 Ekskl. moms

Varenummer 30080-1 Kategori

Beskrivelse

Paptallerken FSC WB-belagt Ø18 cm

Denne frokosttallerken i hvid bionedbrydeligt pap, er egnet til alle typer fødevarer. WB-belægningen er en vandbaseret lak for en afvisende overflade med længere holdbarhed. Paptallerken FSC WB-belagt er et bæredygtigt alternativ til engangstallerkner i plast.

Produktet opbevares tørt og ved stuetemperatur.

 

FSC – ansvarligt og bæredygtigt skovbrug

FSC certificeret pap sikrer et økonomisk, socialt og miljømæssigt bæredygtigt brug af verdens skove. Tallerkenen er lavet i pap fra træer, som vi ikke har ubegrænsede mængder af på kloden. FSC mærket og certificeringen sikrer, at træet, der fældes og bruges hele vejen fra savværket og ud til det endelige produkt i webshoppen, kommer fra en bæredygtig skov. Der fældes ikke flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Det er med til at sikre en mere bæredygtig fremtid, hvor der tages hånd om verdens dyre- og planteliv. Desuden opretholdes biodiversiteten i og omkring skovene.

 

Send et signal med din tallerken i pap

Valget om at købe produkter med FSC certificering er at tage ansvar for verdens skove. Det er også en muligheden for at sende et signal om bæredygtigt og ansvarligt indkøb. Det lille, men vigtige FSC-mærke på produkterne sender et positivt signal både til medarbejdere og kunder. Ud over at passe på træerne og biodiversiteten, sørger FSC også for at tilgodese de lokales meninger i områderne i og omkring skovene. Desuden sikrer FSC sig at de mennesker, der arbejder i skovene er uddannede, har det rigtige sikkerhedsudstyr og får en ordentlig løn.

 

EU-Parlamentet forbyder engangsplast i 2021

Senest i 2021 forbydes bl.a. engangstallerkner af plastik. Skift allerede plastiktallerkner ud idag med paptallerkner i FSC certificeret pap. Målet med forbudet mod engangsplast er, at vi skal genanvende mere. For at vi kan genanvende mere, kræver det både at producenter tager ansvar for valg af materialer, at vi alle sorterer vores affald, og at affaldsbehandlerne håndterer affaldet mest hensigtmæssigt ud fra EU’s affaldshieraki. Baggrunden for forbudet er, at ifølge EU Komissionen er mere end 80% af alt havaffald plast. De engangsplast produkter, der omfattes af forbuddet udgør 70% af alt havaffald. Ved at forbyde disse produkter kan man i hvert fald komme en stor del af problemerne ved plast havaffaldet til livs. Det er til gavn for dyrene i havet, også dem der er en del af vores fødekæde, som fisk og skaldyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket