Komposterbar kop 25 cl

Sukkerrørs bagasse kop med sukkerrørs coating.

Kan bruges til både varme og kolde drikke.

100% bionedbrydelig og komposterbar.

50 stk pr. pakke.

Mål:

Højde 95 mm

Diameter 80 mm

DKK 60,00 Ekskl. moms

Varenummer 30052 Kategori

Beskrivelse

Komposterbar kop af sukkerrør – 25 cl.

Denne naturfarvede komposterbare kop er lavet af sukkerrørs bagasse (fra plantefibre) med PLA sukkerrørs coating for væske tæthed i koppen. Uanset om du mangler en komposterbar kop til engangsbrug for din kaffe, the, kakao, vand, sodavand eller andet, så anbefaler vi de funktionelle komposterbare kopper i forskellige størrelser efter behov. Skær ned på plast ved at udskifte engangs plastkopper eller kopper i pap med en plast coating med en komposterbar kop.

Kontaktfødevarer: alle typer fødevarer. De kan bruges til både kolde og varme drikke. Kontakttemperatur: fødevaretemperatur fra minimum -40 gr.C til maximum +95 gr.C.

100% biologisk og 100% komposterbar – Koppen overholder EN13432 for bionedbrydelighed og kompostering.

Valgmuligheder for komposterbar kop

De komposterbare kopper fås i størrelserne 10 cl, 21 cl og 25 cl. For denne 25 cl kop er der mulighed for bestilling af bionedbrydeligt låg med drikkehul til. Ideelt ved kaffe, the eller kakao, med trykt advarsel om varme drikke på låget. Det er lavet af restplantefibre fra produktion af sukker fra sukkerrør. Låget er bionedbrydeligt og fremstillet af bæredygtige materialer og derved mere skånsom ved naturen end konventionelle kaffelåg. Det kan komposteres, da produktet overholder kravene for EN13432 / ASTM D6400 (Bionedbrydelig og Kompostering). Produktet nedbrydes til almindelig kompost i højst 6 til 8 måneder.

Kopperne bør opbevares tørt.

 

Lad de komposterbare kopper komme til nytte

Efter endt brug kan kopperne smides i den grønne pose til madaffald/bioaffald. Madaffaldet (inkl. den grønne biopose) bliver omdannet til biogas, som kan komme til nytte som el, varme og brændstof. Restproduktet er rigtig god gødning på markerne med næringsrig fosfor, som bringes tilbage til landbrugsjorden. Dermed mindskes CO2-udledning, og gødningen reducerer brugen af kunstgødning.

OBS: smid aldrig affaldet i naturen og smid ikke produkter med bioplast ud sammen med almindelig plast i indsamler til genanvendelse – det forringer kvaliteten af plasten, når det skal smeltes om og bruges igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket