Kaffekop i pap/PLA 25 cl

Kaffebæger Pap/PLA Bioware PEFC-certificeret (bæredygtig skovdrift).

20 x 80 stk pr. pakke indeholdende assorterede farver (i alt 1.600 stk. kopper i pakken).

Mål:

Højde 90 mm

Diameter 80 mm

kr. 2.245,00 Ekskl. moms

Varenummer 30055 Kategori

Beskrivelse

Kaffekop i pap/PLA på 25 cl

Kaffekopperne er fremstillet af bionedbrydeligt pap. For at sikre tæthed er de beklædt på indersiden med en tynd plastbelægning lavet af PLA, som også er bionedbrydelig. Denne kaffekop i pap er 100% fri for fossilt plast og består kun af plantebaserede materialer. Kopperne leveres i pakker med 80 stk. pr. pakke med blandede assorterede farver. Farverne på kopperne er naturlige, hvilket understreger det biobaserede materiale, de består af: lys grøn, brun, rødlig og sandfarvet.

På kopperne står: “Love nature” og “Thank you… you are helping to look after our world by using this cup” “100% compostable” som sender signal til brugeren om, at dette ikke er en kop af fossilt plast.

PEFC – ansvarligt og bæredygtigt skovbrug

Kaffekoppen er lavet i pap fra træer, som vi ikke har ubegrænsede mængder af på kloden. PEFC mærket og certificeringen er det, der sikrer, at træet, der fældes og bruges hele vejen fra savværket og ud til det endelige produkt i webshoppen, kommer fra en bæredygtig skov. Det er med til at sikre en mere bæredygtig fremtid, hvor der tages hånd om verdens dyre- og planteliv, samt at biodiversiteten opretholdes i og omkring skovene.

 

Send et signal med din kaffekop i pap

PEFC certificeringen er ud over at vælge at tage ansvar for verdens skove, også en muligheden for at sende et signal om bæredygtigt indkøb. Det lille, men vigtige PEFC-mærke på produkterne sender et positivt signal både til medarbejdere og kunder. Ud over at passe på træerne og biodiversiteten, har den bæredygtige skovdrift også en social dimension. PEFC sørger for at tilgodese de indfødte folk i og omkring skovene, hvilket er med til at mindske fattigdom i disse områder. Mindre fattigdom i disse områder betyder også mindre ulighed, som er det 10’ende mål fra FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

 

Kontaktfødevarer: Alle typer alkoholfrie drikkevarer.

Bør ikke anvendes til drikkevarer med et alkoholindhold på 5% eller derover. Ikke egnet til renefedtstoffer eller rene olier.

Bægeret er beregnet til engangsbrug.

Opbevares tørt og ikke for varmt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Shopping Basket